SHAAN PIZZA ICHTEGEM

SHAAN PIZZA ICHTEGEM Shaan

order food online

Recentreview


3 stars out of 556 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Shaan pizza Ichtegem. Want to know more? Find out more.

25 Jun 2022 at 20:20 Had onze nalu vergeten, eten was bijna koud. Qua betaling ging het ook mis.
19 Jun 2022 at 19:54 Te laat geleverd Pizza’s aan gebrand Frieten niet genoeg gebakken Was eigenlijk echt zen geld niet waard Ons zie je niet meer terug vr een bestelling!
18 Jun 2022 at 4:39 Later dan gepland, wat nog het minst van het probleem is. Oud, taai, aangebrand en volledig gescheurd brood. “Grote” pitta is in iedere andere zaak een klein formaat. Ronduit slecht. Niet meer, niet minder. Bestel hier NOOIT pitta!
12 Jun 2022 at 23:40 Op tijd en zeer lekker
11 Jun 2022 at 22:55 Topper. De kans dat er betere pizza's in Diksmuide zijn is onbestaande. Njammie
8 Jun 2022 at 19:16 Super lekker!
7 Jun 2022 at 23:15 Lang wachten en het eten was koud
6 Jun 2022 at 23:52 Veel te lang geduurd Gebeld was in het Engels!!! Eten was koud!!!!
6 Jun 2022 at 21:35 Altijd tevreden Wij bestellen altijd bij shaun pizza Eten altijd in orde Nog lekker warm En van portie altijd voldoende Nooit iets tekort We krijgen wat we bestellen En altijd super vriendelijk Voor ons geen min punten Wij zijn tevr
3 Jun 2022 at 6:32 Jedzenie nie dostarczone pieniądze wydane na darmo
2 Jun 2022 at 15:30 We bestelden een pakje friet maar het was zoeken naar de frietjes in het pakje, max 20. Bovendien waren de frietjes zeer slap. Ook mijn kip pita schotel belande in de vuilbak. De kip was nog rauw! De pizza’s waren eetbaar maar ook niet meer dan dat.
31 May 2022 at 8:38 eten was koud cola te kort dubbele saus niet gekregen en 8 frietten in klein bakje frietten heb er nog honger van niet aan te raden