SHAAN PIZZA ICHTEGEM

SHAAN PIZZA ICHTEGEM Shaan

order food online

Recentreview


2.5 stars out of 472 reviews
3 Oct 2021 at 7:39 Het eten was al koud toen we het kregen... jammer
1 Oct 2021 at 20:14 Zat weinig vlees in de schotel
27 Sep 2021 at 21:14 Was heel lekker deze keer
27 Sep 2021 at 15:25 very worst oder i ever seen they send the different order
26 Sep 2021 at 21:45 In plaats van de gebruikelijke 45 min, was de wachttijd 89 min. Dan nog 40 min extra moeten wachten zonder verwittigen. Gelukkig wel warme levering.
26 Sep 2021 at 19:29 De pizza's hadden koud en onze ijsjes hadden ze niet mee
25 Sep 2021 at 13:50 borden waren bijna leer!!! lijkt op kinderorden . wij bestellen vaak bij jullie en is nu minder frietjes minder vlees minder sauce!!
24 Sep 2021 at 15:24 Pasta leek meer op soep en het was meer dan halfuur te laat
20 Sep 2021 at 20:52 Meer dan een uur te laat zonder iets te laten weten, nochtans lang genoeg op voorhand besteld! Ik geef mijn gsm nummer, toch een kleine moeite om iets te laten weten? Betaal er genoeg voor denk ik toch?! En onze pizza had koud! Ontevreden!
17 Sep 2021 at 22:19 Meer groenten dan vlees
14 Sep 2021 at 10:30 Oude taaie en smakeloze pizza, gewoon weggegooid geld, ik bestel hier nooit meer
13 Sep 2021 at 12:07 Durum besteld, vlees was aangebrand en niet te eten, ze hebben er dan maar een pak groenten op gesmeten, lookbroodjes juist hetzelfde, aangebrand en niet te eten. Te laat geleverd. ZEKER GEEN AANRADER OM HIER ETEN TE BESTELLEN. 10 euro de vuilbak in!