SHAAN PIZZA ICHTEGEM

SHAAN PIZZA ICHTEGEM Shaan

order food online

Recentreview


2.5 stars out of 153 reviews
9 Mar 2020 at 21:43 Bezorgtijd was deze zeker zoals gemeld. Alle vorige keren was dit meer dan gemeld. Eten was niet om op te eten. Zelfs onze honden wilden het niet. Jammer maar toch ergens anders eten gehaald. Jammer van ons geld.
9 Mar 2020 at 13:21 Ik bel om 11u05 vraag van werkt jullie internet zodat ik kan bestellen via take away ja hoor doe maar binnen 30 min brengen we het het 1u later niemand te zien bellen nemen ze niet op n'a 1u45 min bel ik nog eens binnen 15 min zijn we er 2u20m later eten
8 Mar 2020 at 20:47 Bezorgtijden: 2 en een half uur! Gebeld, geen reactie...
7 Mar 2020 at 21:31 2u15min moeten wachten en die frieten waren flets
5 Mar 2020 at 19:55 Zeer lekker
2 Mar 2020 at 9:38 Zeer lekkere pizza en ook de durum was lekker maar slechts verpakt waardoor hij niet zo handig was .
29 Feb 2020 at 20:48 beetje lang was wel lekker enkel frietjed niet maar derest dik inorde
12 Feb 2020 at 20:01 Lookbroodjes vergeten... frieten niet doorbakken. Groenten slecht
9 Feb 2020 at 21:55 Pittavlees was niet ok, ook niet echt warm. Lookbroodjes waren goed
9 Feb 2020 at 21:50 Opgewarmd eten Een gat in de doos van schotel Geen verse groenten Laatste keer ik bestel!
9 Feb 2020 at 21:27 Pita was heerlijk. Spaghetti geen smaak in. En veeeeeeeel telang moeten wachten en dat is niet de 1ste Keer.
6 Feb 2020 at 13:59 Slechtste pizza ooit, frieten slap en saus vergeten