SHAAN PIZZA ICHTEGEM

SHAAN PIZZA ICHTEGEM Shaan

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 261 reviews
20 Oct 2020 at 19:56 20Min te laat, meegeleverde vork was onmiddellijk kapot, de Ben en Jerry was al volledig gesmolten en liep al uit in de zak.... JAMMER!
19 Oct 2020 at 20:21 Pasta carbonara was geschift, echt niet te eten, pitta was nog oke. Een grote teleurstelling.
19 Oct 2020 at 20:03 Super lekker
18 Oct 2020 at 22:28 Zeer slecht en super vetig en enorm duur nog nooit zo slecht gegeten verdient zelfs geen 1 ster
18 Oct 2020 at 19:59 Na meer dan 2 uur gebeld , niemand nam op . in auto gesprongen en zelf gereden . Mensen begrepen me amper en ik was niet de enige die daar stond. de pita zeer lekker maar de beide pasta’s waren verkeerd en zeer soppig . Nooit meer....
7 Oct 2020 at 14:33 Lookbroodjes waren heel lekker. Pizza’s ook maar een beetje eentonig.
6 Oct 2020 at 22:58 Eten was heerlijk maar een minpuntje Ben een Jerry was veel kleine als ik 9.50 betalen wil een grote Bot jis crème
4 Oct 2020 at 21:49 Koud eten en geen frieten bij kapsalon
30 Sep 2020 at 21:49 Heerlijke pizza’s! Enkel jammer dat ze niet gesneden zijn
28 Sep 2020 at 19:01 Zeer snelle levering gehad Frietjes niet krokant Pitta voldoende en lekker
20 Sep 2020 at 11:09 De pizza was niet eetbaar! De macaroni met kaas en hesp verdronk in de vettige olie. Enkel de kapsalon was te doen.