SHAAN PIZZA ICHTEGEM

SHAAN PIZZA ICHTEGEM Shaan

order food online

Recentreview


2.5 stars out of 339 reviews
17 Jan 2021 at 15:04 We hebben bijna 2u moeten wachten op ons eten ( mss ook wel door het slechte weer ) de pizza was koud en weinig smaak in, niet veel van gegeten. De pitta was wel beter van smaak maar de frietjes hebben we mogen weggooien.
12 Jan 2021 at 10:08 Het eten was lekker maar had al wat koud bij aankomst.
8 Jan 2021 at 22:14 3H d'attente pour 1 paquet de frites et 2 durums, Nourriture froide, frite mole Honteux de servir ça ! IMMANGEABLE !! Des animaux ne mangerai même pas ça !!
8 Jan 2021 at 21:04 Eerst hebben we twee uren moeten wachten dan geeft hij te weinig wisselgeld terug en is het niet de juiste bestelling. Nog 10 minuten wachten in de kou op mijn bestelling. Eten was half verbrand, pasta was meer boter dan wa anders en cola vergeten geven..
8 Jan 2021 at 20:42 Eten was lauw en veel te lang moeten wachten Brood was allesbehalve smakelijk en een handvol ajuin
3 Jan 2021 at 22:04 Heeft 3 uur half geduurd al grieten gehaald ergens anders en we waren al aan het slapen als het eten toekwam besteld om 18.30 en leveren om 10 uur .dit is een schande
3 Jan 2021 at 13:39 Zeker de carbonara niet bestellen, zit nog op de wc.
2 Jan 2021 at 20:19 Zeker meer dan voldoende, het pittavlees en looksaus mocht wat meer smaak hebben, maar de frietjes waren wel nog lekker.
28 Dec 2020 at 8:25 Super lekkere pastas. Wel wat laat geleverd maar is te verstaan.
27 Dec 2020 at 20:00 Bezorging: was heel er laat! Eten: voor wat je betaalt is het niet waar! Eten was koud, teveel saus, frieten waren verbrand! Lookbrood waren koud, en half verbrand Niet bestellen!
27 Dec 2020 at 13:57 slecht
26 Dec 2020 at 21:31 Super vriendelijke bezorger!