SHAAN PIZZA ICHTEGEM

Recentreview


3 stars out of 627 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Shaan pizza Ichtegem. Want to know more? Find out more.

6 Feb 2023 at 20:43 Snelle levering, maar eten was minder. Kapsalon was heel droog, pitta idem te weinig saus.
9 Jan 2023 at 20:59 Pizza's waren niet lekker. Er zat geen smaak in. Extra paprika gevraagd, die miste we ook op de pizza, Dit zal de laatste keer zijn dat ik bestel bij pizza shaan
7 Jan 2023 at 19:19 Geen 1 iemand die deftig Nederlands praat als excuus dat er geen leveraars aanwezig wij hebben om 17u05 besteld eens gebeld en zou nu nog eens 40-45min moeten wachten. Dan nog eens gebeld het ging nog 10min duren pas na 2uur wachten onseten gekregen
30 Dec 2022 at 19:53 Koud eten
25 Dec 2022 at 20:39 1u en 10min later kwam er iemand met de verkeerde bestelling. Als ik bel neemt er niemand op. Dan komt er op de app van takeway, gesloten voor bezorging. Niemand meer gezien met mijn bestelling.
19 Dec 2022 at 18:47 Pizza vond ik niet lekker en had een ice tea besteld en niet gekregen
17 Dec 2022 at 21:19 Niet bezorgd
7 Dec 2022 at 23:49 Geen redbull bij de bestelling die besteld was, pitta kip was niet te eten, jammer genoeg kog lang moeten wachten tot het hier was, geen aanrader ...
6 Dec 2022 at 21:17 Na lang wachten eindelijk eten gekregen, maar was koud. Toch mogen zelf terug gaan voor een nieuwe. Was niet de eerste keer
2 Dec 2022 at 19:52 No good delivery
24 Nov 2022 at 19:55 Heel me eten is gemorst in de zak
12 Nov 2022 at 23:56 Duurde veel te lang